Terve taas. Mulle kuuluu ihan hyvää, vähän tylsää kylläkin. Ja lukio jänskättää, mutta ei liikaa. :D

Kuulin tossa (eilen? toissapäivänä?) Jolin Tsailta uuden biisin ja näin myös sen videon. Olikohan se joku Mei Rin nimeltään, en oo ihan varma. Tyksin kovasti. Taattua Jolin-laatua ja hyvältä kuulosti ja näytti.

Olen tässä nyt pari päivää lataillut Anna Tsuchiyan albumeja ämppäriin ja olen löytänyt monta uutta lempparia. Etenkin My Fate, Jane ja Forever on kolahtaneet muhun ihan täysillä. My Fatessa parasta on kaunis ja koskettava melodia ja kiva kertsi, tosin pidän enemmän siitä ihan alusta jossa lauletaan "There's a story inside of me, Many sadness inside my mind, I'm always thinking how should I live without all pains". Jane on kokonaisuudessaan ihan loistava ja pidän kohdasta jossa Anna laulaa "Jane, don't you rush...". Ihan loistava kappale. Forever taas on tosi koskettava ja kaunis biisi.

Nämä kolme ainakin kolahtivat heti. Oli siellä toki muitakin hyviä kuten No Way ja ja... Öö.. Ei nyt tule mieleen nimiä.

Aion todellakin hankkia Annalta nyt pari levyä. Cdonissa on Anna Tsuchiya Bundle (sisältää siis Strip Me? ja Nudy Show-albumit. Se olis mulle sopivan hintanen ja kaiken lisäks siinä on kaks albumia mikä on tosi hyvä.

Mutta nyt, bai bai~

~Anna Tsuchiya - Jane ja My Fate~