Niin sori tosiaan kun en oo päivitelly aikoihin. Mutta nyt tässäpä muutamia uutisia Ayulta:

Ensinnäkin Ayulta tulee uusi levy joulukuun 22. päivä. Levyn nimeksi tulee Love songs. Oon tosi innoissani, enkä malta oottaa kansikuvia! Levyn myötä Last Angel tulee saamaan PV:n, mahtavaa! +blossom saa uuden PV:n, erikoista eikö?

Toiseksi Ayu tuottaa ensimmäistä kertaa muulle artistille kuin itselleen. Dream ON on siis Urata Naoyan single, jonka Ayu tuottaa ja jossa hän myöskin laulaa. Aika jännä nähdä minkälainen tästä tulee! :D

Kolmanneksi on aika tilata Ayun uusi kalenteri. Mitään kuvia tästä ei ole vielä nähty, mutta sen voi jo tilata etukäteen. Kuvauksia on tehty Los Angelesissa.

Neljänneksi, en muista olenko jo kertonut, mutta Ayulta on siis tulossa myös uusi remix-albumi. Ayu trance 4:ä ei siis ole vielä varmaan virallisesti ilmoitettu, mutta Ayu ja Max ovat jo twitterissä tästä puhuneet. Ja kaiken sai aikaan AHS-foorumilaiset innokkaalla twiittauksellaan, kaikki kiitokset siis heille! Kiitos.

Viidenneksi Ayu on julkistanut Countdown live 2010-2011. En siis todellakaan malta odottaa nähdä uusia esityksiä, kunhan tämä ilmestyy dvd:lle. Tosin siihen on tietysti vielä pitkä aika, kun ei ole vielä esityksiäkään ollut. Oon muuten varmasti taas ihan maassa uutena vuotena, kun ajattelen varmaan vaan, että kumpa olisin nyt Ayun konsertissa...  Niin ainakin ajattelin viime vuonna. :P

Ja nyt tähän väliin hieman huhua/juorua/ei-todistettua-juttua. Eli Ayu on siis tullut tämän Virgin Road PV:ssä olleen Mannien hyväksi ystäväksi. Heistä on ollut jo pitkään huhua, että he seurustelisivat. Kuitenkin Ayu on kieltänyt asian, mutta kiusailee sillä meitä fanejaan. Heistä on ollut monia kuvia yhdessä twitterissä ja ties missä, ja niissä kuvissa Ayu ja Mannie näyttävät tosi läheisiltä. Lisäksi twitterissä he puhuttelevat toisiaan "vaimoksi ja mieheksi", mikä on varmasti auttanut näiden huhujen kanssa. Mannie tulee lisäksi esiintymään jossakin Ayun uusista PV:istä.

Minulle on siis ihan sama ovatko he yhdessä vai eivät, vaikka he näyttävätkin aika söpöltä parilta. Olishan se ihan kiva, kun Ayulla olis joku tukena. :)

Mutta tässä siis tämänkertaiset uutiset. Katsotaan nyt miten usein jaksan tätä päivitellä. Ainakin lupaan (jos muistan) lisätä tänne Love songs-levyn kannet ja soittolistan. Silloin siis viimeistään uutta päivitystä. ;D

~Ayu - Kiss o' Kill & Secret~