Yey! Oon tosi iloinen heidän puolestaan. Musta he ovat täydellinen pari ja kuuluvat yhteen!

Eilen tosiaan he kirjoittelivat twitterissä asiasta, ja seurasin innokkaasti koko illan ja yön. Lopulta TA:han tuli virallinen uutinen asiasta. Että iloitsin kun kuulin, että se on totta.

Eilen tosiaan katsoin Ustreamissa näytetyt 2 ilmaista biisiä Ayun CDL-esityksestä. Aivan mahtava oli! Vähän harmitti eilen, kun ei saanut enempää katsoa, mutta sitten tosiaan ilahduin kun kuulin nuo uutiset. Ja eilen ja tänään näin jo vähän lisää tuosta konsertista. Loistavaa! Varmaan yksi Ayun parhaita konsertteja, vaikken vielä kokonaan olekaan nähnyt. Ainut huono juttu oli se, että Ayu ei esittänyt kovin montaa uusimmista biiseistään. Sending mail, November ja Like a Doll olis ollu kiva kuulla livenä. Onneks oli sentään do it again +singlekappaleita.

Hmm.. Mitäs muuta... No. Tällä hetkellä Ayu ja Mannie ovat siis menossa LA:han (tai ovat jo siellä), ja he palaavat 4. päivä Japaniin (tai siis ainakin Ayu palaa). Heidän kihlautumisensa on ihana asia, mutta vähän kyllä mietityttää, että missä he tulevat asumaan ja ottaako Ayu Mannien sukunimen (pliis, eiei). Ayumi Schwartz olis kyllä jotain niin omituista. :D

Nyt on siis jo huhuja, että heidän häänsä olis jo tässä kuussa, mutta sitä ei ole vielä vahvistettu. En kyllä usko, että näin nopeasti pitäisivät.. Ehei. :)

Mutta siis Onneksi olkoon molemmille! Olette hyvä pari. <3

Ja Hyvää Uutta Vuotta kaikille! <3