Minulla on viikko mennyt ihan hyvin. Yliopiston kanssa on ollut paljon tekemistä, mutta nyt vaikuttaisi olevan hieman rauhallisempaa ja jäävän enemmän aikaa muuhunkin. 

Viikonloppuna olin ahkera ja innostuin vanhasta harrastuksesta, nimittäin neulomisesta. Sain parin päivän aikana neulottua kivat tossut, joilla nyt tallustelen ympäri mökkiä. Joskus tuntuu, että on pakko päästä käsillä tekemään aivotyön vastapainoksi. :D

Perjantaina tuli ensimmäisen kerran kuunneltua Apulannan uusi levy ja se on kyllä aivan loistava! Lemppareitani ovat ehdottomasti Valot pimeyksien reunoilla, Sensaatio, Palava pensas ja Sun pitäis luovuttaa. Kummasti nämä löytyvät levyn alkupuolelta, mutta on levyn loputkin biisit tosi hyviä. Kannattaa kuunnella! Suosittelen!

Täällä on tosi kaunis syksyinen ilta. Ruskan värit parhaimmillaan ja taivaskin punertaa. Voi kunpa olisi näyttää kuvaa, mutta harmikseni en voi sellaista nyt ottaa. Kohta olen menossa saunomaan ja loppuilta tuleekin sitten vietettyä telkkarin äärellä katsoen ensin Salkkarit ja sitten mitä vaan sattuu tulemaan. Hyviä iltoja kaikille!